fbpx

Кваліфікованих кухарів з Рівненщини чекають і в українському війську

Діліться інформацією з друзями:

Шість місяців професійного навчання на базі Рівненського центру ПТО ДСЗ – і документ державного зразка про кваліфікацію «Кухар» 3 розряду у Вас на руках!

Однак за цей період необхідно вивчити багато теоретичного матеріалу, освоїти роботу з професійним обладнанням, згодом закріпити свої навички на виробничій практиці, успішно пройти державну кваліфікаційну атестацію (ДКА), підтвердивши теоретичні знання та представивши приготування страв на державна кваліфікаційна комісія.

Слухачі, яких направили на навчання Рівненський міський центр зайнятості, Рівненська, Гощанська районна, Дубенська міськрайонна філії Рівненського ЦРЛ та Нікопольського ЦРЛ Дніпропетровської області відмінно впоралися з усіма поставленими завданнями. Навчаючись кулінарному мистецтву, майбутні майстрині активно працювали на навчальній кухні, дослухаючись до порад досвідчених педагогів. Задоволені навчанням і роботодавці, на базах яких працювали стажери. Педагоги відзначають творчий підхід, відповідальну працю та професійний азарт і натхнення кухарів. Днями слухачі продемонстрували свої таланти у ДКА.

М’ясний рулет приготував керівник гуртка Микола Радовенчик з Гощанщини. Оцінка його знань і роботи – 11 балів. З відмінним результатом та професійними навичками випускник після навчання йде в армію, де працюватиме кухарем.

Рівнянин Назар Самойлов представив «Тріо паштетів». Якісну, смачну та ідеальну страву з печінки, курки та риби також оцінили в 11 балів. Шеф-кухар мріє про сучасний заклад і прагне створювати власні «фірмові» страви.

Суші порадувала рівнянка Тетяна Василець. Вишукана подача і відмінний смак – візитна картка кухаря будь-якого ресторану.

Рівнянка Надія Загоруйко – кухар з особливими потребами. Під час навчання вона наполегливо демонструвала найкращі якості кухаря – уважність, акуратність, старанність та відповідальність. На ДКА вона презентувала цілі вітаміни – запашні коржі з яблуками, сиром та маком під полуничним соусом.

Група сильна, цілеспрямована та невтомна. Встигли і вивчитися, і армії допомогти. Зліпили вареники з різними начинками та передали нашим воїнам. З такими працівниками справи, безсумнівно, підуть успішно, а лояльність відвідувачів закладів буде тільки рости. Випускників привітала заступник директора навчального закладу Руслана Бодренко.

Більше інформації про формування груп слухачів та умови навчання – на офіційному сайті cpto.rv.ua