fbpx

Коли в Україну повернеться зима – розповіла синоптик

Діліться інформацією з друзями:

У перші дні січня в Україні очікується тепла погода, проте вже 4-5 січня температура повітря почне знижуватися.

Про це Наталка Діденко написала у Facebook.

За її словами, температура повітря навіть вночі очікується в межах +1…+7 градусів, а вдень досягатиме +7…+12 градусів. Трохи нижче – на Харківщині, Сумщині, Чернігівщині та Київщині, +6…+9 градусів.

“2 січня Україні буде ближчим сухий антициклон Leonhard, аніж мокрий циклон Magdalene.
Тобто, опадів в нас не буде у понеділок. До того ж наша територія ще й належатиме завтра теплому повітряному сектору, який, як поважний старий кіт, розлігся між атмосферними фронтами, що нас ніяк не можуть “укусити” дощами чи снігом. Тобто, в нас буде тепло”, – пообіцяла Наталка Діденко.

Діденко додала, що поки що в Україні буде тепло, з невеликими коливаннями, та сухо. 4-5 січня температура повітря почне знижуватися, з’являться опади.

“А поки по-березневому тепло, виходьте подихати свіжим повітрям і побачити один одного, навіть незнайомих. Після минулої ночі це буде подвійно радісно, що нас так багато. Привітаємося – і мільйони привітаються назустріч. Бо в нас зараз єдині цінності і бажання, мрія, яка обов’язково здійсниться. І яка для всіх українців зараз – найсвітліша і справжня. З Новим українським роком!” – привітала Наталка Діденко.

Читайте також: росія змінює тактику обстрілів України, – ГУР