fbpx

У Рівному авторемзавод “пішов з молотка” за добру ціну

Діліться інформацією з друзями:

Рівненський авторемзавод продано на аукціоні у 8 разів дорожче за стартову ціну.

Як повідомили у Рівненській ОВА, сьогодні відбувся аукціон з продажу єдиного майнового комплексу ДП «Рівненський автомобільний ремонтний завод». В аукціоні взяли участь 3 учасники. У підсумку, переможцем торгів визнано ТОВ «Комбінат будівельних матеріалів», яке запропонувало найвищу ціну – 2,5 мільйони гривень.

Як зауважив директор департаменту економічного розвитку і торгівлі Рівненської ОДА Костянтин Мокляк, початкова ціна продажу лота становила 308,4 тисячі, а у підсумку зросла у 8,1 раза. Також звернув увагу, що протягом декількох років виробничі потужності авторемзаводу практично не використовувалися, а кредиторська заборгованість підприємства сягнула понад 40 мільйонів гривень. За умовами продажу єдиного майнового комплексу авторемзаводу переможець зобов’язаний погасити цей борг.

ДП «Рівненський автомобільний ремонтний завод» складається з 25 об’єктів нерухомості та інфраструктури, загальною площею 7041м2: це адмінприміщення, гаражі, склади, виробничі приміщення та дільниці ремонту, будівлі насосних, трансформаторних, теплотраси, бесідки, під’їзні шляхи тощо. Основними напрямами діяльності підприємства є виготовлення, ремонт та модернізація різного виду автомобільної техніки.

Загалом на Рівненщині до приватизації готові 56 об’єктів у різних районах.

Детальніше про усі об’єкти продажу на аукціоні можна ознайомитись за посиланням: https://bit.ly/3lNp0hX

Фото: Фонд державного майна України

Читайте також: Міністерство молоді і спорту зібрало добірку можливостей для активної молоді