fbpx

Який цей день, такий і жовтень.

Діліться інформацією з друзями:

У неділю, 16 серпня хмари, які з’являться в Рівному вдень, протримаються недовго – ввечері очікується ясна погода. Без опадів.

Температура повітря: вночі +14… +18°С, удень +19… +23°С. Вітер  західнний, 1-2м/с.

за останні 130 років  16 серпня:

МАКС: 37.0° (1952)

МІН: 6.1° (1965)

Сьогодні: Сонце зійде о 05.48, зайде о 20.15. 27-й день місячного календаря (Місяць у Близнюках, четверта фаза, зах. 19.01; сх. 2.04).

Мудрі кажуть: «Якщо людина позбавлена почуття гумору, значить, було за що. Рудий Данило

Не забудьте привітати: Антона, Кузьму.

Астролог радить: День звільнення від душевного тягаря, подолання сумнівів. Його енергетика дозволяє плідно працювати на будь-якому поприщі. Плануйте і виконуйте, ставте нові завдання. Думайте тільки позитивно, спокійно ставтеся до всього, що відбувається довкола.

День для здоров’я: Здоров’я достатньо, але будьте помірковані в усьому. Сьогодні вразливі гомілки. Можливе загострення захворювань крові, необхідно уникати кровотечі. День хороший для очищення організму, легких фізичних вправ.

Усміхніться:Батько шле синові телеграму:

– Як пройшов іспит? Доповідай негайно.

– Іспит пройшов блискуче, професори в захваті, просять повторити восени.

Народний прогноз погоди

16 серпня вшановується пам’ять преподобного Антона Римлянина, Новгородського чудотворця. У народі святого називали Антон Віхровій, оскільки у цей день часто буває вітер, по якому судять про майбутню зиму. Якщо на Антона вихор – чекай сніжну зиму. Ще в давнину помітили, який цей день, такий і жовтень.

Постійно бути в курсі новин Вам допоможе Telegram-канал газети «7 днів»