fbpx

Магічний день

Діліться інформацією з друзями:

У неділю, 2 серпня ясному ранку прийде на зміну хмарна погода, яка утримається в Рівному до самого вечора. Без опадів.

Температура повітря: вночі +12… +16°С, удень +18… +22°С. Вітер  змінних напрямків, 1-3м/с.

за останні 130 років 2 серпня:

МАКС: 32.0° (1994)

МІН: 8.5° (1993)

Сьогодні: Сонце зійде о 05.45, зайде о 20.57. 13-й день місячного календаря (Місяць у Леві, друга фаза, зах. 19.23; сх. 3.33).

Є привід: День Повітряних сил Збройних сил України. День залізничника.

Мудрі кажуть: «Я буду любити тебе все літо», – це звучить куди переконливіше, ніж «все життя» і – головне – куди довше!» Марина Цвєтаєва

Не забудьте привітати: Опанаса, Іллю, Леонтія, Саву.

Астролог радить: Магічний день, який у символічній формі показує, чи все у вас в порядку. Сьогодні треба завершувати розпочаті раніше справи, навести лад у паперах, віддати всі борги.

День для здоров’я: Ви можете почуватися кепсько, можуть загостритися хронічні захворювання, з’явитися страх, тривога, може боліти голова чи напасти депресія. Вразливі шкіра, серце, статеві органи, пряма кишка. Рекомендується баня, а от від голодування краще відмовитися.

Усміхніться: Чи повинен чоловік дарувати дамі квіти на першому побаченні, якщо гроші дружина йому дала тільки на хліб і картоплю?

Народний прогноз погоди

2 серпня вшановується пам’ять пророка Іллі. У народі вважається, що з Іллі йде поворот на осінь, хоча спекотне літо може простояти ще довго. У цей час встановлюється помірне тепло. Світловий день іде на спад, а ночі на збільшення. Якщо у цей день буває глухий грім – до тихого дощу, грім гучний – до зливи, грім безперервний – буде град; грім гримить довго і не різко – до негоди, якщо ж уривчасто і не тривало – буде ясно.

Постійно бути в курсі новин Вам допоможе Telegram-канал газети «7 днів»