fbpx

Астрологи радять сьогодні творить

Діліться інформацією з друзями:

У суботу, 25 липня  похмура погода буде триматися в Рівному весь день, вранці очікується недовге прояснення. Ввечері, можливо, пройде дощ.

Температура повітря вночі +14… +19°С, удень +20…+26°С.

Вітер змінних напрямків, 1 – 2 м/с

За останні 130 років 25 липня:

МАКС: 31.0° (1972)
МІН: 8.6° (1984)

Сьогодні: Сонце зійде о 05.07, зайде о 2.52. 5-й день місячного календаря (Місяць у Діві, перша фаза, зах. 23.31; сх. 10.50).

Є привід: День зубного техніка.

Мудрі кажуть: «Найнадійніший тест – басейн. Якщо жінка біля басейну боїться намочити волосся, щоб не зіпсувати зачіску, біжіть геть. Якщо вона з реготом стрибає в воду – стрибайте слідом». Фредерік Бегбедер

Не забудьте привітати: Арсенія, Вероніку, Гаврила, Івана, Марію, Михайла, Федора.

Астролог радить: День творчості та набуття знань, тому мудрість старих книжок, молитов, священних зображень відкривається легше. Плануйте переміни у своєму житті, й вони відбудуться. У подіях цього дня закладено послання про ваше майбутнє.

День для здоров’я: Сьогодні вразливий стравохід. Слід віддати перевагу молочній їжі, особливо сирові і теплому молоку. Протипоказане голодування. Дуже сприятливий період для зняття психологічних затисків.

Усміхніться: – Коханий, привіт, я тобі насмажила млинців, але трішки вдарила машину!

– Що зробила?

– Млинців.

Народний прогноз погоди

У цей день вшановується пам’ять священномучеників Прокла та Іларія. У народі цей день називали Прокл Великі Роси. Проклові роси вважаються лікувальними. У минулі часи їх збирали для лікування хвороб очей. Тоді вірили, що роса в цей день наділяє красою, спокоєм. Наші пращури помітили, якщо на Прокла вночі немає роси, а в низинах туман – на негоду. А якщо нічна роса не просихає – бути грозі. У цей час зацвітають гладіолуси.

Постійно бути в курсі новин Вам допоможе Telegram-канал газети «7 днів»