fbpx

Жіноча баскетбольна команда «Прометей» почала укомплектовуватися

Діліться інформацією з друзями:

Нещодавно президент СК «Промеией» з Камянського Володимир Дубинський оголосив про створення жіночої команди, яка виступатиме в Суперлізі, а у понеділок оголосив імена головного тренера та перших гравчинь клубу, з якими сьогодні вже підписані контракти.
Отож, у майбутньому сезоні 2020/2021 команду очолюватиме авторитетний фахівець Вікторія Большакова, яка в сезоні 2018/2019 року була наставником запорізької «Козачки».

– Під керівництвом Вікторії Большакової в різні роки найкращими жіночими командами країни ставали дніпропетровський “Дніпро” і “Єлизавет-Баскет” з Кропивницького (в той момент Кіровограда). Крім того Вікторія Юріївна в якості головного тренера БК “Козачка-КПУ” перемагала в регулярному чемпіонаті УБЛ. Починала ж Вікторія Большакова свою тренерську кар’єру в чоловічому баскетболі, в командах “Азовмаш-2” і “Азовмаш-3” з Маріуполя. Обидві ці команди за її безпосередньої участі вигравали першість України в першій і вищій лігах. – написав на своїй сторінці Володимир Дубінський.

А захищати кольори “Прометея” на цей момент будуть досвідчені Ольга Дубровіна, Оксана Моллова (Кисельова), екс-гравці «Київ-Баскета» Вікторія Кондусь, Віта Горобець і Вероніка Любінець, екс-одеситка Юлія Мусієнко та 16-річна перспективна Маша Ігнатенко.
Зрозуміло, комплектація лише розпочалася, тому можна очікувати ще цікавих новин з табору «Прометея».

Микола ПІКУЛА

Щоб постійно бути в курсі новин підпишіться на наш Telegram