fbpx

Цьогорічний чемпіонат у жіночій Суперлізі, порівняно з попереднім зміниться

Діліться інформацією з друзями:

На початку жовтня в Україні заплановано розпочати баскетбольний сезон. Володар Кубка України та бронзовий призер чемпіонату,  БК «Рівне» нещодавно розпочав готуватися до майбутніх стартів. І сьогодні провів відкрите (для журналістів) тренування.

Головний тренер команди Валерій Жартун зазначив, що вдалося зберегти майже всіх лідерів – Вікторію Шматову, Людмилу Спиридонову, Тетяну Гаврильчик. Лише перспективна Владислвава Кіба перейшла до амбітного новачка з Кам’янського – «Прометея». Тим не менше, у нас є цілий ряд юних грав2ців, на яких покладають великі надії: Ярослава Іванюк, Анастасія Кучерьонок, Катерина Ящук та інші.

Незважаючи на карантин, коли не було змоги повноцінно тренуватися, мку наставника, перебувають в хорошій спортивній формі. Адже під час вимушених «канікул» всі баскетболістки займалися індивідуально, а юні гравці пройшли тренувальні збори у збірних України різних вікових груп.

Цьогорічний чемпіонат у жіночій Суперлізі, порівняно з попереднім зміниться. На старт вийдуть вісім команд. Окрім минулорічної «шістки», до ліги повертаються «Вінницькі блискавки», а про дебютанта – «Прометея» – ми вже згадували.

На жаль, ще не відомо в яких умовах та з якими обмеженнями, в зв’язку з карантином, проходитимуть матчі. Нема ще і календаря ігор.

Але президент БК “Рівне” Сергій Ліщук пообіцяв, що зробить усе можливе для того, щоб уболівальники могли прийти і підтримати команду в залі.

Микола ПІКУЛА

Щоб постійно бути в курсі новин підпишіться на наш Telegram