fbpx

Рівняни на виїзді обіграли Чемпіона України

Діліться інформацією з друзями:
Сьогодні рівненський “Кардинал” в черговій зустрічі Чемпіонату України на виїзді зустрічався з херсонським “Продексімом”.
І рівняни здобули історичну перемогу над Чемпіоном України – 4:3 (3:2).

Післяматчевий коментар виконувача обов’язків головного тренера “Продексіма” Дмитра Бербенцева:

– Матч нам повністю не вдався. 5-7 стартових хвилин – повністю провалили. Три пропущені м’ячі – це дитячі помилки. Не те що чемпіон – команда Екстра-ліги не повинна так помилятися. Є багато запитань. Грою – незадоволені. А цей результат ми заслужили своїм ставленням до гри.

Ми завжди граємо на перемогу. Ми – чемпіони. Тому результат – 3:3 нас не влаштовував. Хотіли перемогти.

Післяматчевий коментар головного тренера “Кардинала-Рівне” Ігоря Москвичова:

– Дуже радий за команду. Ми не дуже переконливо провели перше коло чемпіонату. Зробили висновки із помилок. Ця перемога – заслуга гравців. Щоб обіграти “Продексім” – потрібно викластися на 200%. Сьогодні хлопці виклалися на 200% і добули повністю заслужену перемогу. Не можу сказати, що ми мали надзвичайну перевагу. Але ви бачили наші атаки до перерви. До того ж, м’яч просто не йшов у ворота, коли ми грали у більшості.

Могли робити рахунок – 4:2 на нашу користь і було б простіше. В нас упродовж гри було багато травм. Тому, кінцівка матчу була непростою. Завершували матч не як хотіли, а як могли. Тому вдвічі приємно, що команда повірила, що може обіграти чемпіона. Що “Кардинал-Рівне” – це не просто слова, а й підкріплені результатом амбіції. Залишилося досягти стабільності. Щоб команда у кожній грі грала так, як сьогодні.

5 фолів в кінці гри зменшили наш потенціал. Боялися фолити, не йшли у відбір. Тому радий, що команда витримала, добре зіграла проти суперника, який перейшов на гру у чисельній більшості.

Наші вболівальники втомилися програвати на останніх секундах. Це тягнеться впродовж двох-трьох років вже: остання хвилина – “Кардинал” пропускає. Нарешті ми зламали цю традицію. Забили переможний гол на заключних секундах.

Також дякую керівництву “Продексіма”. Дозволили зіграти Іллі Бакінському, який згідно з орендною угодою, мав пропустити цей матч. Бакінський дуже надійно відіграв.

“Продексім”: Савенко (Ципун, 21) – Скорий, Роза, Роніньо, Клаудіньо – Зварич, Шотурма, Білоцерківець, Корсун – Сорокін, Волянюк, Моспан, Волков.
в.о. головного тренера: Дмитро Бербенцев.
 
“Кардинал-Рівне”: Бакінський – Мілінький, Кожемяка, Шпигар, Лисенко – Басич, Бондар, Горпинич, Кравчук – Кручок, Мануйленко, Концеба. Запасний: Свинарчук.
Головний тренер: Ігор Москвичов.
 
Голи: Зварич (10, 17), Шотурма (31) – Кожемяка (5), Кравчук (15), Концеба (20), Бондар (40).
Попередження: Білоцерківець (17), Зварич (35) – Мілінький (22), Басич (28).
Вилучення: Білоцерківець (21, повторне попередження).