fbpx

Рівненський “Кардинал” привіз поразку з міста Лева

Діліться інформацією з друзями:

Першим «грудневим» суперником рівненських футзалістів –  МФК «Кардинал-Рівне» – стала львівська «Енергія». Гра проходила у місті Лева і закінчилася перемогою господарів.

Хоча рівняни в дебюті виглядали активніше, проте першими «розмочили» рахунок львів’яни – відзначився Юрій Когут. За дві хвилини після цього у стрімкій атаці Олександр Бондар вирівняв становище. І гра продовжилася у тому ж ключі – обидві команди віддавали перевагу атакуючим діям. Коли до перерви залишалося зовсім нічого, «енергетики» забили другий гол у наші ворота – відзначився  Олег Легендзевич.

Після перерви характер гри не змінився. Щоправда, господарі. маючи перевагу, почувалися спокійніше, а ось гості прагнули знайти своє щастя в атаках. Проте проба відігратися за рахунок п’ятого польового гравця успіху не принесла. На останніх хвилинах зустрічі Юрій Когут, Олег Легендзевич і Ігор Марциняк забили ще по голу і піжсумковий рахунок став 5:1.

В активі рівнян залишається 17 очок і «тверде» п’яте місце у турнірній таблиці.

Наступної суботи, 19 грудня, МФК «Кардинал-Рівне» приймає «Де трейдінг» з Миколаївки, а 27 грудня – івано-франківський «Ураган».

Микола Пікула

фото з сайта СК “Енергія” www.energia.lviv.ua