fbpx

“Кардинал” продовжить боротьбу у чемпіонаті за бронзові медалі

Діліться інформацією з друзями:

Рівненські футзалісти поборються за бронзові нагороди чемпіонату. Це стало відомо після четвертого півфінального поєдинку з іванофранківським «Ураганом».

Після двох поразок у гостях, рівнянам не можна було відступати. І третій матч – вже на своєму полі – МФК «Кардинал Рівнестандарт» виграв, чим продовжив серію домашніх матчів.

Хоча у суботу першими забили гості – Назар Швед зумів проштовхнути м’яча повз Іллю Бакінського вже на сьомій хвилині гри, однак ініціативою володіли господарі. Вже до перерви вони провели три м’ячі – Олександр Бондар (двічі) і Роман Горпинич вивели свою команду вперед. Натомість пропустили лише раз – від Артема Фаренюка.

Другий тайм став грою нервів, але голи глядачі побачили лише один – за хвилину до сирени рівняни впіймали суперника на помилці і Михайло Волянюк довів перевагу господарів до 4:2.

На початку четвертого матчу рівняни знову пропустили першими. І знову забив Артем Фаренюк – 0:1. Втім, господарі швидко відігралися. З передачі Олександра Басича  відзначився  Сергій Кравчук – 1:1!

На старті другого тайму франківцям вдалася швидка контратака, яку завершив Микола Грицина – 1:2. Рівняни невпинно атакували, однак до логічного завершення їхній штурм ніяк не доходив. Навіть, граючи у більшості «кардиналівці» не змогли скористатися шансом. атакували. І на останній секунді пропустили мяч у свої порожні ворота – від Михайла Грицини.

Отож, 1:2  – і далі чемпіонську гонку продовжить «Ураган», який очікує свого суперника з протистояння «Енергія» – «ХІТ».  Там зараз рахунок у серії – 2:2 і переможець визначиться у п’ятому матчі. А переможений зустрінеться з МФК «Кардинал Рівнестандарт» у герці до двох перемог за «бронзу».

Читайте також: Ракетний удар по Тернополю: знищено гуманітарну допомогу