fbpx

Рівненські баскетболісти у Львові здобули чергові перемоги

Діліться інформацією з друзями:

Наші баскетболісти зіграли чергові поєдинки чемпіонату вищої ліги – у Львові їх суперниками були господарі майданчика («Львівська політехніка») та БК «Самбір».

Саме команда з райцентру Львівщини мало що не створили сенсацію. Вона дуже потужно розпочала матч з рівнянами і наприкінці першої чверті вигравала – 26:14. Однак гравці БК «Рівне-ОШВСМ», на правах фаворитів чемпіонату, не дозволили самбірчанам сподіватися на успіх. Вже до великої перерви рівняни наздогнали завзятих суперників – 38:38.

Далі на майданчику була рівна боротьба – лідер змінювався 11 разів, але в підсумку БК «Рівне-ОШВСМ» виграв матч з мінімальною перевагою – 74:73.

Олексій Соловйов записав до свого активу 15 пунктів, Олександр Шепелєв – 14, а Олексій Адедиран – 12, по 9 – Віктор Герасимчук і Дмитро Тимощук. У складі БК «Самбір» найрезультативнішим став вихованець рівненського баскетболу Сергій Самчук – 15 очок.

А ось поєдинок з «політехніками» для  БК «Рівне-ОШВСМ» виявився значно простішим. Всі чотири чверті закінчилися на користь рівнян, і як наслідок – впевнена перемога з рахунком 94:67. По 24 очки набрали Олексій Адедиран і Олексій Соловйов, 18 – Олександр Шепелєв.

Це четверта перемога нашої команди в чотирьох матчах сезону.

Наступні поєдинки БК «Рівне-ОШВСМ» зіграє також у Львові, і знову  – з цими ж командами. Тур планується на найближчі вихідні.

Читайте також: Рівнянам повідомили графіки відключення світла на 29 листопада