fbpx

Рівненський “Верес” обіграв столичного суперника

Діліться інформацією з друзями:
У матчі 16-го туру першої ліги, який є заключним в осінній частині сезону, «Верес» приймав київську «Оболонь», як завжди, в Млинові, стадіон якого є щасливим для рівнян.
Господарі перед зустріччю посідали третє місце, а гості – п’яте. Тому матч обіцяв бути спекотним, попри морозну погоду і перший сніжок, який довелося зчищати з зеленого газону.
Зі старту господарі заволоділи ініціативою і більшість часу проводили на чужій половині поля. «Оболонь» відповідала епізодичними випадами, які особливої нбезпеки не несли.
Найбільш небезпечний момент першої половини виник наприкінці першого тайму, але Олександр Батальський не дотягнувся . Він лише трохи не дотягнувся до м’яча після небезпечної флангової передачі. У підсумку перший тайм не був багатим реальні моменти – 0:0.
Після відпочинку «Верес» більше часу атакував, і в районі 60-ї хвилини рівняни подали декілька кутових поспіль, але жоден з них не дав результату. проте спрацював інший «стандарт» – Віталій Тимофієнко зробив подачу зі штрафного, і в метушні біля столичних воріт м’яч від голови Олексія Майданевича влетів у їхню сітку. Авто гол – і вже 1:0 для «Вереса».
Забитий м’яч активізував футболістів,яких до того ж «стимулював» морозець. Кінцівка зустрічі пройшла в напруженій боротьбі, однак більше голів уболівальники, які як завжди спостерігали за грою переважно з-за огорожі стадіону, не побачили.
«Верес» в прекрасному настрої завершує осінню частину сезону – друге місце в турнірній таблиці (30 очок). Позаду – «Чорноморець» (28), вище – «Агробізнес» (31).
На рівнян очікує ще один матч – другого грудня у кубковому поєдинку «Верес» приймає представника прем’єр-ліги, ФК «Маріуполь».