fbpx

Президент БК “Рівне” Сергій Ліщук розповів передсезонні новини

Діліться інформацією з друзями:

Вже цієї суботи у Рівному розпочинається новий баскетбольний сезон. Жіноча команда БК “Рівне”-ОШВСМ прийматиме столичне “Динамо”.

А сьогодні відбулася традиційна передсезонна прес-конференція керівництва клубу та наставників команд. На ній вони розповіли про підготовку та перспективи команд клубу.

Президент клубу Сергій Ліщук на початку зустрічі підбив підсумки минулого сезону. Основною перемогою заначив, що вдалося повністю зберегти склад жіночої команди, що додає оптимізму. В чоловічій команді відбулися зміни – пішли досвідчені гравці Євген Коровяков (у Луцьк), Ілля Жуковський (у суперлігову команду МБК “Миколаїв”), а Андрій Калашников повернувся до Івано-Франківська. Саме з івано-франківською командою 9-10 жовтня чоловіча команда БК “Рівне” буде грати перші матчі вищої ліги.

Наставник команди Михайло Перевєрзій представив наших новачків  захисника Августина Козанчука та нападника Артема Водолазького, які покликані підсилити нашу команду.

А головний тренер жіночої команди Валерій Жартун розповів про товариські матчі своєї команди з іншим представником суперліги – одеським «Інтерхімом». У першій зустрічі перемогли одеситки – 74:66 (уточни), у повторній рівнянки взяли реванш– 73:75. Але основним підсумком цих ігор наставник вважає те, що вдалося перевірити підготовку рівнянок до офіційних матчів та змоделювати нові схеми в захисті та нападі.