fbpx

Команда з Рівненщини стала переможцем “World Peace Indoor Soccer Tournament 2022”

Діліться інформацією з друзями:

Футзальний клуб із Рівненської області IPA Avangard Safety Ukraine став переможцем 40-го Всесвітнього футбольного турніру серед поліцейських та пожежників “World Peace Indoor Soccer Tournament 2022” у віковій категорії 35+.

Престижний міжнародний турнір пройшов у нідерландському місті Ейберген. 32 команди з 17 країн світу боролись за медалі та звання кращих з футзалу. Участь у турнірі брали дві українські команди “IPA Avangard Safety Україна” (у категорії 35+) та “IPA Rivne Fire Brigade Ukraine” (у загальній чоловічій категорії).

Перед однією з ігор представники української делегації звернули увагу на те, що в залі присутня символіка Росії, яка розв’язала повномасштабну війну в Україні. Українці вказали на те, що символіка країни-агресори неприпустима і під тиском наших співвітчизників організатори змагань зірвали прапор РФ. 

Вболівальники на трибунах спорткомплексу в Ейбергені підтримали дії технічного персоналу і під крики “Слава Україні!” і “Путін – х***о!” російський прапор винесли із залу. Щоб побачити відео доскрольте до кінця матеріалу.

Українці чудово провели груповий турнір, вигравши усі поєдинки. По черзі наші співвітчизники розправилися з IPA France (4:0), Atletic Straseni Moldova (6:0), IPA Carditsa Greece (технічна перемога 3:0), APG/GNR Portugal (2:1), MAP Kanton Sarajevo Bosnia & Herzegovina (2:0), Marignane police 13 France (3:0) та Jandarmeria Cluj Romania (8:0).

У плей-оф команда з України також блискуче впоралася з усіма суперниками.

1/8 фіналу – PJ Porto Portugal (5:1) 1/4 фіналу – Bucovina Suceava Romania (3:1) 1/2 фіналу – APG/GNR Compact Records Portugal (3:1).

В складі команди грав і рівненський патрульний поліцейський Тарас Прислупський. Про це на своїй сторінці написали патрульні поліцейські Рівного.

“Ця перемога для України, для ЗСУ!” — написав Тарас на своїй сторінці у фейсбук та подякував усім за підтримку.

Ми в свою чергу пишаємось та вітаємо нашого Чемпіона!- написали у патрульній поліції.