fbpx

Команда Рівненської митниці боролася за кубок з міні-футболу

Діліться інформацією з друзями:

У спорткомплексі «Юність»міста Ужгород відбувся розіграш відкритого перехідного кубку з міні-футболу серед 10 команд митних органів України.

Турнір був присвячений Дню захисників та захисниць України і тривав два дні. Через карантинні заходи, захід проходив з обмеженою кількістю глядачів та гостей.

Серед гравців-учасників: Центральний апарат Держмитслужби, Університет митної справи та фінансів, Львівська, Волинська, Одеська, Харківська, Київська, Івано-Франківська, Закарпатська та Рівненська митниці. Шляхом жеребкування команди були поділені на групи та зіграли між собою, найкращі вийшли до півфіналу та фіналу.

Команда #Рівненської_митниці зіграла у півфінальній грі, та в запеклій боротьбі, за серією пенальті, поступились команді Закарпатської митниці з рахунком 6:5.

Фінальна гра відбулася між командами Одеської та Львівської митниць. Долю матчу також вирішила серія пенальті. Отож головний приз – перехідний кубок одержала команда Одеської митниці. Щиро вітаємо колег з призовими місцями! Рівненські митники цьогоріч – четверті.

Відзначено найкращих гравців турніру, зокрема кращим захисником визначено – Олександра Салагана з Рівненської митниці, бомбардира – одеського митника Антона Кочевенка, воротаря – Віталія Кадиру, також, з Одеської митниці, кращого гравця – Романа Вишиваного з Львівської митниці.

Проведення турніру – це гарна спортивна традиція, яка має свою історію та гуртує митників з усієї України.

Керівництво Рівненської митниці всебічно підтримує гравців команди, їх  спортивний розвиток, адже здоров’я працівників є в пріоритеті. Щодо конкуренції, то в спорті вона просто необхідна, адже спонукає до розвитку команд.   Збірна Рівненської митниці неодноразово була у трійці лідерів та переможцем даного турніру та інших змагань. 

Дякуємо Вам, хлопці, що протягом багатьох років даруєте вболівальникам та глядачам багато емоцій, футбольної яскравості та захищаєте спортивну честь нашої митниці! Пишаємося вами!

Рівненська митниця