fbpx

Інтелектуальний спортивний лідер Рівненщини визначений

Діліться інформацією з друзями:

Комунальний заклад «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради за підтримки Відділення НОК України в Рівненській області продовжує проводити інтелектуальний конкурс «СпортЕрудит».

Участь у ньому можуть взяти жителі області, незалежно від віку та статі, котрі виконали правильно всі його умови. Цієї неділі стартував 9 тур конкурсу. Учасникам потрібно було розгадати кросворд на тему «Спортивна журналістика» (прізвища спортивних журналістів України та області, телевізійні передачі про спорт та масовий спорт, у тому числі на місцевих телеканалах). Слід відзначити цього разу досить високу активність учасників, адже у фейсбуці, де проходив конкурс, було охоплено аудиторію близько 3 тисяч.

Не дивлячись на складність питань, команда лідерів, що дали всі 20 правильних відповідей, сформувалась із семи учасникiв: Мельник Михайло (с. Карасин, Клесівська ТГ), Сергійчук Галина, Михаревич Олеся та Дарина (с. Кам’яне-Случанське, Вирівська ТГ), Гетманови Анна та Вікторія (м. Вараш), Хом’як Роман (м. Львів).

Для визначення переможця, відповідно до умов конкурсу, було використано програму  Random.

Отож, інтелектуальним спортивним лідером цього тижня стає Анна Гетманова, активна учасниця наших багатьох заходів! Вітаємо!!!

Пресслужба “Спорт для всіх Рівненщини”