fbpx

«Червоно-чорні» фанати підтримали юних вересівців (ВІДЕО)

Діліться інформацією з друзями:

Аншлаг на матчах Дитчо-юнацької футбольної ліги України між командами Рівного та Новояворівська, що відбулися у неділю на стадіоні ДЮСШ «Верес», забезпечили фанати та футболісти дорослого «Вереса». До того на затишному стадіончику на Набережній ніколи так людно не було.

«Червоно-чорні» фанати створювали аудо- та візуальний супровід («кричалки», безсмертний хіт Білаша та Павличка «Два кольори», димова завіса, яку делікатно називають «фаєр-шоу»), а футболісти роздавали автографи юним футболістам і залюбки з ними фотографувалися. Та справжнім «хітом» стала присутність блогера-футболіста Дмитра Поворознюка, який встигав і «вересівськими» сувенірами обдаровувати найменших уболівальників, і сюжети для свого ю-тубівського проекту «Трендець» знімати. Власне, склалося враження, що останнє і було головною «фішкою» недільного дійства на Набережній.

У той час, коли глядачі на південній трибуні стадіону спостерігали міні-шоу або брали в ньому участь, уболівальники північної спостерігали за перипетіями матчу. І якщо 16-річні футболісти ДЮСШ «Верес» (тренер Олександр Ніколайчук) зіграли зі своїми однолітками з Львівщини внічию – 1:1, то молодші, 14-річні підопічні Миколи Волкова виграли, хоча і мінімально – 1:0.

Друге коло чемпіонату ДЮФЛУ розпочалося нещодавно і наші юні футболісти ще не раз гратимуть вдома. Тому гаряча підтримка уболівальників їм вкрай потрібна.