fbpx

Чергова перемога рівнян зміцнила одноосібне лідерство “Вереса”

Діліться інформацією з друзями:

Нарешті відбувся двічі відкладений матч ще першого туру у першій лізі – столична «Оболонь» приймала рівненський «Верес».

Рівненський клуб, який достроково вийшов до прем’єр-ліги, провів поєдинок як і належить лідеру та без п’яти хвилин чемпіону першої ліги. На 16-ій хвилині Геннадій Пасіч, який сьогодні підписав новий контракт із клубом, увійшов до штрафного майданчика суперників і пробив точно в ціль – 1:0.

І хоча до перерви обидві команди створили по одному гольовому моменту, проте заключні удари футболістів виявилися неточними.

А ось другий тайм вже «Оболонь» розпочала активніше. Та Богдан Когут двічі врятував «Верес» від, здавалося б, неминучих голів.

Натомість «Верес» свого шансу не змарнував. Ігор Солдат (до слова, також сьогодні продовжив трудові відносини з «Вересом») потужним ударом у дальню дев’ятку подвоїв перевагу рівнян.

Чергова перемога рівненського клубу, що дозволила знову стати одноосібним лідером, випереджаючи «Чорноморець» знову на чотири пункти – 62 очки після 28 матчів.