fbpx

БК «Рівне» зробило крок до «бронзи» чемпіонату

Діліться інформацією з друзями:

Обидві рівненські команди підійшли до фінішу баскетбольного сезону серед жінок. У Рівному відбувся заключний домашній тур чемпіонату — у гості до рівнянок завітали баскетболістки з Києва та Переяслава. Але господарки виявилися не надто гостинними, вигравши три поєдинки з чотирьох.

У суботу першими на майданчик вийшли баскетболістки БК «Рівне-ОШВСМ» та «ДЮСШ-УГСП-Переяслав». Суперниці господарок змагалися на рівних лише в першій і третій чвертях, натомість провалили другу і четверту. Отож, беззаперечна перемога наших землячок – 110:69. Серед найрезультативніших – Дарина Степанюк – 18, Владислава Кіба і Олександра Тинщук – по 15, Вікторія Остапчук – 13 і Людмила Спиридонова – 11.

У наступному матчі зустрілися «Збірна Рівненської обл.-ОСДЮСШОР» зі столичним Клубом «КСЛІ Київ-Баскет». Тут перевага виявилася за киянками, у складі яких виділялися досвідчені Ольга Краснікова та Марія Зубкова. Саме досвіду не вистачило юним рівнянкам – 55:74.

Результативними діями відзначилися Софія Корнійчук – 20 очок і Ірина Мислінчук – 14.

Зате наступного дня «ЗРО-ОСДЮСШОР» святкували перемогу, подолавши опір баскетболісток з Переяслава – 70 – 56 І знову найрезультативнішими стали Ірина Мислінчук – 29 та Софія Корнійчук – 15.

А «закривав» рівненський тур матч, результат якого був дуже важливий для визначення «бронзового» призера чемпіонату – саме на третє місце претендують баскетболістки та БК «Рівне-ОШВСМ», і «КСЛІ Київ-Баскет». І гра виявилася справді «медальною». Захопивши ініціативу з перших хвилин поєдинку, рівнянки змогли виграти та першу половину зустрічі – 35:22. Але третя чверть залишилася за киянками – 14:13. Проте на більше сил у гостей не виявилося. Заключну десятихвилинку господарки провели на одному дихання – 22:7, не давши суперницям жодного шансу на успіх.

Отож, 70 – 43 – упевнена перемога БК «Рівне-ОШВСМ», які зробили вагомий крок до «бронзи» чемпіонату.

Результативно зіграли Владислава Кіба – 23, Дарина Степанюк – 11 і Олександра Тинщук – 10. Але і всі інші наші баскетболістки, які виходили на майданчик, зробили не менш вагомий внесок у перемогу.

Фінішують наші команди у сезоні матчами у столиці з киянками та переяславками, які відбудуться у п’ятницю та суботу. І хоча чемпіонат закінчиться аж у середині квітня, однак остаточний розподіл призових місць вже стане відомим найближчих вихідних.

Читайте також: Баскетболісти БК “Рівне” без поразок завершили другий етап чемпіонату