fbpx

Багатодітна мама із Сарн стала віце-чемпіонкою України з бодібілдингу

Діліться інформацією з друзями:

Багатодітна мама з Рівненщини Юлія Малікова стала віце-чемпіонкою України з бодібілдингу в категорії «фітнес-бікіні», повідомляє Суспільне.

Завдяки цим змаганням отримала запрошення на світовий турнір з культуризму в Іспанії, де посіла шосте місце.
Спортсменка живе у місті Сарни. За освітою жінка філологиня англійської мови, але за професією працювала лише півроку й зрозуміла, що це – не її покликання.
Культуризмом почала займатися три роки тому, коли вперше прийшла у спортзал. Вже через рік стала віце-чемпіонкою в Національній федерації з бодібілдингу.

«Нещодавно виступила у федерації UBPF, де отримала звання віце-чемпіонки України в найтяжчій категорії – спортмодель «фітнес-бікіні».

Саме на цих змагання я отримала запрошення на світовий турнір із бодібілдингу NPC, який проходив в Іспанії. Це для мене був великий досвід. Незважаючи на те, що посіла шосте місце, я пишаюсь собою, – розповіла Суспільному Юлія Малікова. – Головне у занятті таким спортом, каже жінка, – це здоровий сон, правильно налаштований режим та здорове харчування».

– Найважче – це тримати режим, тому що для гарних результатів його потрібно постійно дотримуватись. У тебе є повний план дій у підготовці до змагань і протягом півроку ти знаходишся в цьому плані. У тебе немає такого, що от сьогодні я не буду займатись. Спорт – це робота 24 на 7,

– розповідає Юлія Малікова.
У підготовці до конкурсів багато часу займає постановка самого номеру, – каже жінка. Й додає, що цьому приділяє мало часу, адже виховує трьох дітей: двох снів 13-ти й 10-ти років та 8-річну донечку. Тому, коли має вільну хвилину, віддає її позуванню.
– Головне не просто поставити номер, а щоб при чоловічому занятті не втратити жіночності й розвиватись у цьому напрямі. Потрібно випромінювати жіночу енергетику, а не виховувати в собі чоловічі риси, – додала спортсменка.
Окрім культуризму, жінка захоплюється танцями, гімнастикою, розтяжкою. «Але на все не вистачає часу», – каже Юлія. У планах на майбутнє – розвиватися як тренер.
Марія МАТВІЙЧУК