fbpx

Рівненський “Верес” зазнав першої поразки у чемпіонаті

Діліться інформацією з друзями:

«Верес» третій поєдинок у чемпіонаті прем’єр-ліги знову проводив в Ужгороді. Але якщо в попередній зустрічі рівняни, номінальні господарі, здобули перемогу (над «Ворсклою» – 2:1), то нині зазнали поразки.

«Образив» рівнян амбітний СК «Дніпро-1», який в  своєму попередньому матчі розгромив столичне «Динамо» (3:0).

Зрозуміло, після такої видовищної гри саме  дніпряни виглядали фаворитами зустрічі. І вже перші хвилини це підтвердили – роботи вистачало і в наших захисників,  і у голкіпера Богдана Когута. І навіть у стійки рівненських воріт, куди м’яч потрапив після удару Едуарда Сарапія.

Та довго тривати так не могло, і дніпряни таки забили гол. Вже в компенсований час Олексій Гуцуляк гостро «прострелив»  і дебютант команди, алжірець Яніс Амаш з другої спроби (першу на лінії воріт заблокували захисники) таки відправив м’яч у сітку воріт.

А після відпочинку той же  Амаш створив і другий гол – він точно відпасував на екс-«вересівця» Володимира Адамюка, який не схибив – і вже 2:0.

Рівняни, які ще початку зустрічі через травму втратили одного з лідерів, Євгенія Пасіча, ніяк не могли налагодити активну гру в нападі. Лише на 54-й хвилині «вересівці»вперше влучили у площину воріт, однак цей удар не завдав клопоту голкіперу «Дніпра-1», бразильцю Максу Валефу.

Гру і надалі переконливо контролювали дніпряни, хоча й більше вже не забивали. Отож, друга перемога «Дніпра-1» ( у двох матчах) і перша поразка «Вереса», яка відкинула команду ближче до середини турнірної таблиці.

Наступний матч рівняни зіграють 10 вересня – з аутсайдером чемпіонату криворізьким «Кривбасом».