fbpx

Збив мопедистку та втік водій легковика у Дубні

Діліться інформацією з друзями:

Повідомлення про потерпілу внаслідок ДТП жительку Дубенського району до поліції надійшло від медиків швидкої вчора, 18 червня, близько опівдня.

Слідчо-оперативна група встановила, що на вулиці Грушевського водій легкового автомобіля, здійснюючи поворот на вулицю Зерова, не вибрав безпечної швидкості руху та допустив зіткнення із попутним мопедом «Honda» під керуванням 30-річної жительки села Судобичі. Потерпілу, яка має інвалідність 3-ї групи, доставили до лікарні із закритою черепно-мозковою травмою, забоями ноги та раною обличчя. Після надання медичної допомоги її відпустили.

Натомість кермувальник із місця події втік. У результаті проведених першочергових слідчих дій та розшукових заходів поліцейські Дубенського відділу поліції встановили особу водія. Ним виявився 40-річний житель села Мильчі, куди він і поїхав після скоєння ДТП. Транспортний засіб «ВАЗ 2109» у рамках кримінального провадження, розпочатого за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України, слідчі вилучили.

За результатами медичного освідування ознак сп’яніння у чоловіка не виявлено, однак, у нього відібрали зразки крові. Як пояснив поліцейським, місце події залишив через шоковий стан. За порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило тілесні ушкодження потерпілому, жителю села Мильча може загрожувати обмеження волі на строк до трьох років із позбавленням права керувати транспортними засобами на цей же строк.



Постійно бути в курсі новин вам допоможе telegram-канал газети «7 днів»