fbpx

«Велике будівництво»: на Демидівщині відкрили оновлену опорну школу (ФОТО)

Діліться інформацією з друзями:

Малівська  школа, яку капітально відремонтували в рамках національного проєкту «Велике будівництво», урочисто відкрилась 1 вересня.

У  святі Першого дзвоника взяли участь заступниця голови Рівненської ОДА Людмила Шатковська, голова Демидівської РДА  Василь Доманський, голова Боремельської сільської ради ОТГ Віктор Корінь.

У школі замінили покрівлю, провели термомодернізацію будівлі, фасад розфарбували у яскраві кольори, проведено благоустрій території.

Відсьогодні тут навчатиметься 238 учнів не лише з села Малеве, а й з сусідніх населених пунктів. З них половина – чорнобильці. За необхідності в закладі можна буде розмістити ще понад сотню школярів.

«Дуже рада розділити з вами подвійне свято – День знань і відкриття оновленої школи. Це важлива подія для Демидівщини. Було докладено значних зусиль, аби навчання дітей стало більш комфортним. І це лише початок, І-ша черга реконструкції.  Програма «Велике будівництво» працює – ми бачимо це на власні очі», – наголосила Людмила Шатковська.

Голова РДА Василь Доманський подякував всім,  хто долучився до ремонту Малівської школи. Успішного навчального року дітям побажали директорка навчального закладу Галина Якимович, голова ОТГ Віктор Корінь, а також меценати. Малівчани з нетерпінням чекають на ІІ чергу  реалізації проєкту, а це облаштування місць для занять спортом.

У школі навчальний рік розпочався з відповідністю до рекомендацій МОЗу, дотримано всіх карантинних  та протиепідемічних заходів.

Під час робочої поїздки заступниця голови Рівненської ОДА Людмила Шатковська також проінспектувала другий об’єкт, який реалізовується в районі за президентською програмою «Велике будівництво». Це ремонт 3-х кілометрів дороги «Лисин-Товпижин». Дорога для громади дуже важлива, адже саме цим автошляхом їде шкільний автобус до опорного навчального закладу в Хрінниках.

Нагадаємо, президенський проєкт «Велике будівництво» – національний проєкт, спрямований на масштабну розбудову якісної інфраструктури України включно з дорогами та такими соціально важливими об’єктами, як школи, дитячі садки та спортивні об’єкти.


Постійно бути в курсі новин вам допоможе telegram-канал газети «7 днів»