fbpx

У цей день не слід дивитись на падаючи зірки

Діліться інформацією з друзями:

У четвер, 4 березня ясному ранку прийде на зміну хмарна погода, яка утримається в Рівному до самого вечора. Без опадів.

Температура повітря: вночі +1… +2°С, удень +8… +9°С. Вітер західний, 3-8 м/с.

Сьогодні: Сонце зійде о 06.35, зайде о 17.45. 21-й день місячного календаря (Місяць у Терезах, третя фаза, зах. 9.03).

Мудрі кажуть: «Вірте в себе! Вірте в свої здібності! Без скромної, але розумної впевненості у своїх силах, ви не зможете бути успішним чи щасливим».

Норман Вінсент Піл

Не забудьте привітати: Архипа, Євгена, Макара, Максима, Феодота.

Астролог радить: Енергетика дня робить людину активною, впевненою в собі, рішучою. Сьогодні можна успішно завершувати розпочаті раніше справи, закінчити те, до чого довго не доходили руки. Вдалий час для побачень, натомість самотність протипоказана. Сприятливий період для створення сім’ї.

День для здоров’я: Можуть загостритися старі хвороби, але й може розпочатися процес одужання. Сьогодні вразлива печінка, тому відмовтеся від алкоголю і жирної їжі. Хороший час для очищення крові, загартування, прогулянок на свіжому повітрі.

Усміхніться: Після весільного застілля молодий несе дружину у квартиру на руках. Вона йому каже:

– Ваню, ми ж уже розписалися. Давай я тобі на шию перелізу!

за останні 130 років 4 березня:

МАКС: 13.6° (1995)
МІН: -22.1° (1987)

Народний прогноз погоди

 4 березня відзначається день пам’яті святителів Архипа, Филимона і його дружини Апфії. У давнину цей день називався Ман’як. Здавна існує переказ, що у цей день не слід дивитись на зірки, що падають, оскільки це погана прикмета. Якщо “на Федота сніжний замет – до пізньої трави”. Якщо у цей день у лісі зустріти білого зайця – сніг обов’язково ще випаде. А якщо пощастить побачити чайку у небі, значить лід скоро розтане. Часто у цей день посилюється вітер.