fbpx

У селі на Рівненщині – новий дитячий садок

Діліться інформацією з друзями:

Діти села Білів, що у Рівненському районі, відтепер зможуть отримувати дошкільну освіту у своєму рідному населеному пункті. Адже тут при Білівському ліцеї запрацював дошкільний підрозділ. Інформує пресслужба ОДА.

Садочок розрахований на 35 місць для дітей двох вікових груп. Для малечі тут облаштували зручні, красиві кімнати з новими меблями, закупили м’який інвентар. Для організації харчування в харчоблок було придбано та встановлено кухонне та холодильне обладнання.

«За досить короткий термін вдалось повністю облаштувати дві кімнати під садок. Цього вдалося досягти спільним зусиллям влади, педагогічного колективу та батьків. Тепер у селі ми маємо перший дитячий заклад. Усі жителі села радіють, адже цієї події з нетерпінням чекали усі», – зазначає директор ліцею Микола Сасько.

Як розповів голова Рівненської РДА Петро Левчук, дитячий садок прийматиме дошкільнят з трьох навколишніх сіл – Старожукова, Дикова та Більова.

«Тут – усі умови для комфортного навчання, ігор і відпочинку. Приміщення оснащене згідно з усіма нормами, тож вихованці перебуватимуть у теплі та безпеці. Вихованці дошкільного підрозділу перебуватимуть у закладі цілодобово», – розповів голова Рівненської РДА Петро Левчук.