fbpx

У Рівному на автовокзалі водій маршрутки відмовив дитині у проїзді: ” Сідай на свою антопільську і їдь, я тебе провчу”

Діліться інформацією з друзями:

Жителька Білої криниці Валентина Котяш обурена діями водія маршрутки Рівне-Гоща –Симонів, який при наявності вільних місць відмовив у проїзді її дитині. В той час, коли на вулиці вже стемніло. Про цей прикрий інцидент вона розповіла у Фейсбуці.

“Ми проживаємо в с. Біла Криниця вже 2,5 роки і діти їздять на гуртки тричі на тиждень у м. Рівне повертаються пізно ввечері. У вівторок 10.11 син повертався з гуртка о 20-00 запитав водія маршрутки Рівне-Гоща-Симонів( були вільні місця) чи можна з ним в Білу, на що водій відповів: ні, сідай на свою антопільську і їдь, я тебе провчу! Дитина зразу мені подзвонила, продиктував номер маршрутки ВК 0750 АА, водій не взяв дитину, яка тричі на тиждень їздить 2,5 роки. До маршрутки Рівне-Антопіль на час відправлення було 30 хв, я весь час розмовляла з дитиною, він сказав, що водій(на жаль ПІП не знаю), відмовив, але в нього ще були вільні місця. Цей водій не одноразово придирався до дітей(притому, що діти мають посвідчення, вони оплачують проїзд у повному обсязі)як моїх та інших, діти постійно скаржились на нього. Цей рейс передостанній і вони хочуть раніше приїхати додому, бо є шкільні уроки. Ніхто не може дати гарантії, що буде крайній рейс”, – так описує ситуацію з водієм Валентина Котяш.

Жінка дізналася номер перевізника, який сказав, що поговорить з водієм.  Та вона на цьому не зупинилась. Повертаючись з роботи додому, випадково побачила дану маршрутку і підійшла до водія, який образив її дитину:

“Підійшла, привітавшись, запитала у водія:чи Ви були за кермом 10.11 о 20-00? Так, дав відповідь. Скажіть будь ласка, чому Ви відмовили у проїзді дитині відправивши його на іншу маршрутку, яку потрібно було чекати 30хв, коли у вашій були вільні місця і що означає”я тебе провчу”, я як мама маю право знати, чим моя дитина Вам не вгодила?Водій дав відповідь: так в мене були вільні місця, такого не було, я не пам’ятаю і чому мої діти так пізно їздять? Пояснила. А потім водій перейшов на “ти” і сказав: стоїть антопільська маршрутка сідай і їдь, а своїх дітей вози на своєму транспорті, яким я боком до твоїх дітей, це твої проблеми. На цьому розмова закінчилась. Відповіді водія співпадали, які він говорив дитині, а потім і мені. Складається враження,що в даного водія мабуть немає серці і людяності, і своїх дітей”.

 До слова, Валентина Котяш наголошує, що в цій ситуації неприємно вражає не тільки бездушність водія, а й інших пасажирів, які не заступилися за дитину.