fbpx

Тепла погода цього дня рідкість

Діліться інформацією з друзями:

У вівторок, 16 лютого незважаючи на ясний ранок, вдень та ввечері в Рівному погода буде похмурою. Без опадів.

Температура повітря: вночі -17… -15°С, удень -8… -11°С. Вітер південий, 1-4 м/с.

Сьогодні: Сонце зійде о 07.08, зайде о 17.18. 4-й день місячного календаря (Місяць у Рибах, перша фаза, зах. 22.26; сх. 9.14).

Є привід: День Незалежності Литви.

Мудрі кажуть: «Твоє призначення приховане у тому, що ти любиш робити більше за все на світі».

Ільнур Закарін

Не забудьте привітати: Ганну, Миколу, Романа, Семена.

Астролог радить: День гармонії, спокою, аналізу того, що відбувається у вашому житті. День вимагає активності, готовності віддатись улюбленій справі. Будьте обережними у спілкуванні та водінні автомобіля.

День для здоров’я: Захворювання, які почнуться в цей день, можуть затягнутися. Сьогодні вразливі вуха, горло, потилиця. Хороший період для відвідування бані.

Усміхніться: Електронна комерція. Зустрічаються два друга: – Ти як? – Та нічого, магазин ось у мережі відкрив. За перший місяць заробив 20 тисяч віртуальних доларів. – Віртуальних? Я навіть не бачив таких! – Я теж.

за останні 130 років 16 лютого:

МАКС: 9.6° (1957)
МІН: -21.2° (1946)

     Народний прогноз погоди

 16 лютого вшановується пам’ять праведних Симеона-Богоприємця, Ганни-пророчиці та Власія Кесарійського. З цього дня у давнину розпочиналось лагодження — підготовка інструменту для весняного посіву. З цього приводу люди говорили: “На лагодження дід встає вдосвіта — лагодить збрую літню і бороду столітню”. На Власія часто бувають великі калюжі. Але тепла погода цього дня рідкість, адже 16 лютого відоме власієвськими морозами.