fbpx

Щедрий день на енергетичні сили

Діліться інформацією з друзями:

У середу 13 січня протягом усього дня в Рівному буде триматися хмарна погода. Сніг йтиме весь день і не припиниться до самого вечора.

Температура повітря: вночі -2… -1°С, удень -1… -2°С. Вітер південний, 3-4м/с.

Сьогодні: Сонце зійде о 07.48, зайде о 16.31. 7-й день місячного календаря (Місяць у Рибі, перша чверть, зах.–; сх.11.10).

Є привід: день Автономної Республіки Крим

Мудрі кажуть: «“Невдача – це просто можливість почати знову, але вже більш мудро.”, – Генрі Форд.

Астролог радить: Енергія дня дозволить вам накопичити сили для реалізації задумів. Сьогодні вдаються всі розпочаті справи, з’являється впевненість у собі.

День для здоров’я: Хронічні захворювання можуть зненацька загостритися або несподівано зникнути. Вразливі голосові зв’язки, горло, легені, бронхи.

Усміхніться: Сучасне одруження – це коли гості дарують молодим гроші, переводячи їх прямо на банківську картку, допомагаючи їм погасити кредит, взятий на весілля.

за останні 130 років 13 січня:

МАКС: 8.6° (1993, 2007)
МІН: -27.1° (1950)

Народний прогноз погоди

13 січня відзначається день пам’яті преподобної Меланії Римлянки. У народі називають цей день “Щедрий вечір”. Погода кожного наступного дня відповідала погоді кожного з дванадцяти місяців. Якщо вночі був південний вітер, то рік очікували спекотний і урожайний. Західний вітер передвіщав хороші надої та достаток риби, а східний — рясний урожай фруктів. Якщо помічали на вікнах лід, то розраховували на достаток меду. З цього часу день збільшується на годину.