fbpx

Ректор Рівненського інституту зробив жінкам вишуканий подарунок

Діліться інформацією з друзями:
Напередодні першого весняного свята краси, гармонії і любові – Міжнародного жіночого дня в холі Рівненського інституту Київського університету права НАН України розгорнулась нещодавно анонсована виставка живопису відомої художниці Ольги Кашшай «Чарівні закарпатські натюрморти – прикраса березневого Рівного».
Вкотре, завдяки багаторічному проекту КУП НАНУ – «Інтелектуальна власність в Україні: перлини сучасного мистецтва для студентської молоді», започаткованому з ініціативи ректора, заслуженого юриста України, професора Юрія Ладиславовича Бошицького, працівники, студенти та гості Рівненського інституту мають змогу насолоджуватись полотнами талановитих художників України.
У своєму вітальному слові директор РІ КУП НАНУ Володимир Леонович Якимчук представив гостей – Булигу Олександра Степановича – директора Рівненського обласного краєзнавчого музею, Сальчук Оксану Анатоліївну – заступника начальника Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Львів) у Рівненській області та ознайомив присутніх з біографією і творчим шляхом Ольги Кашшай, відзначивши, що динамічні композиційні знахідки та оригінальна колірна гама підкреслюють особливу манеру виконання робіт у жанрах натюрморту та пейзажу. Зокрема, зазначив він, це демонструють живописні полотна «Старе село», «Іриси», «Букет», «Зимовий мотив».
До слова, це вже 41- а виставка творів мистецтва в стінах інституту і саме вона стала для жінок РІ КУП НАНУ вишуканим подарунком від ректора.
Щиро вітаючи колег-жінок зі святом В.Л. Якимчук побажав, щоб кожен прийдешній день вони зустрічали з посмішкою, з передчуттям радості, із впевненістю і спокоєм, щоб у їхніх серцях оселилося щастя, любов і добро!
На презентацію завітали студенти інституту і цілковитим сюрпризом стало те, що першокурсники підготували концерт аби привітати всіх присутніх жінок зі святом. Ведучі Сєрков Олег та Коберник Владислав запросили до музичного вітання Федорова Назара та Степанець Катерину; Ковалик Катерина зворушливо декламувала вірш Софії Кримовської «Просто жінка». До читання поетичних рядків долучилися Муха Яна, Юрчук Давид, Нікіфорук Іванна, Міщук Олег, Таюк Максим, Смицька Дарія, Левицька Анна. Всі вітальні номери на імпровізованій сцені дарували жінкам чудовий настрій і багато приємних емоцій.
Насамкінець, чоловіки вручили кожній присутній панянці квіти як символ краси, процвітання, поваги та захоплення, бажаючи при цьому здоров’я, наснаги, незабутніх емоцій та кохання.