fbpx

Народження четверні зблизило сім’ю

Діліться інформацією з друзями:

Четверні з Кропивницького – Вікторії, Єлизаветі, Милославі та Діані Валіхновським виповнився рік 3 березня. Про те, як живеться малечі та що нині для їхніх батьків зараз є пріоритетом – журналісти дізналися під час прогулянки з родиною.

За словами батьків малюків – Анастасії та Владислава Валіхновських, народження дітей кардинально змінило їх життя.

«Життя змінилося кардинально, зараз все залежить від дітей. Режим дня залежить від них, їхнього настрою, капризів, хвороб і так далі. Змінилося те, що ми як батьки стали більш витривалими, адже з появою дітей стаєш більш загартованим, тим більше, з чотирма. Психологічно змінилися теж – стали дорослішими, оскільки з’явилася відповідальність одразу за чотирьох дітей. Зросла і завантаженість в цілому – фізична моральна. І не лише для нас, а й для дідусів, бабусь. Адже допомога потрібна завжди – як фінансова, так і фізична, моральна», – кажуть батьки четверні.

Подружжя Валіхновських каже: народження дітей зблизило їх, втім є і складнощі.

«Настрій батьків багато в чому залежить від дітей. Коли вони не сплять, і у нас є певна роздратованість, втома. Відповідно, недосип, у тебе немає настрою. І в цьому плані складно. Але ми намагаємося працювати над відносинами, з розумінням ставитися одне до одного і підтримувати наші стосунки. Ми намагаємося бути такими батьки, щоб діти дивилися на нас і розуміли, як потрібно себе поводити, що вони зростають у люблячій родині», – говорить Анастасія Валіхновська.

За словами Владислава Валіхновського, зараз дівчатка очікують на подарунки – отримають вони їх під час великого родинного свята з нагоди дня народження.

«У нас буде велике свято, ми запросили на нього усіх родичів, кумів. Буде море подарунків. Ми стараємося для них», – зазначив Владислав Валіхновський.

Джерело: медіапортал DOZOR