fbpx

На Всеукраїнському етапі змагань Рівненщину представлятиме сімейна команда з Томашгородської громади

Діліться інформацією з друзями:

Комунальний заклад «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» за підтримки Відділення НОК України у Рівненській області підбили підсумки обласного конкурсу «Мама, тато, я – спортивна сім’я», з нагоди Міжнародного дня сім’ї, в рамках Всеукраїнського фестивалю «Мама, тато, я – спортивна сім’я», який проходив з 14 по 17 травня 2021 року в дистанційному форматі, що дав змогу учасникам гарно підготуватися.

За перемогу в конкурсі змагались сім команд з різних куточків Рівненщини, а вболівала за них аудиторія Фейсбуку в майже 19000.

Отож, перше місце здобула команда Герасимчук (м. Дубно), друге місце – команда Зінчук (м. Рівне) та третє місце команда Захарчук (смт Томашгород).

Враховуючи те, що ці змагання передбачають участь команд з різних областей України на Всеукраїнському етапі, Рівненщину представлятиме команда з Томашгородської селищної територіальної громади, адже вік дітей у фіналі змагань повинен бути 8 – 10 років.

Команда-переможець та команди-призери будуть нагороджені дипломами, медалями та призами від КЗ «ОЦФЗН «Спорт для всіх» та Відділення НОК України в Рівненській області.

Дякуємо усім, хто долучився до цього конкурсу, вітаємо переможців, а сімʹї  Захарчуків, котра братиме участь у фіналі, який відбудеться у м. Київ, зичимо завзяття у підготовці до фіналу та успіхів на змаганнях.

Впевнені, що вони мають усі шанси гідно представити Рівненщину на Всеукраїнському етапі змагань.

Повідомляє Спорт для всіх