fbpx

Малинове, абрикосове або з аґрусу – яке варення ви за гороскопом

Діліться інформацією з друзями:

Тельці, які люблять поностальгувати, – малинове варення, яскраві, зухвалі та норовливі Стрільці – абрикосове, а категоричні Леви схожі на варення з чорної смородини.

У період активної консервації, дізнаємося, на яке варення схожий кожен з нас, які риси асоціюються з тією чи іншою ягодою або фруктами.

Овен – яблучне варення, повидло

Авторитетні та сильні Овни вражають своєю здатністю ніколи не сходити зі шляху та йти чітко до мети.

Люди потужні й беззаперечні, іноді з ними складно бути поруч. Але вони рідко відмовляють у допомозі, часто бувають корисними, як і варення з яблук.

Телець – малинове

Тельці бувають різні, але більшість – люди мудрі, рішучі та спокійні. Вони люблять занурюватися в роздуми й ностальгувати. Улюблене варення з дитинства – малинове – це Тельці.

Близнюки – вишневе

Духмяне та красиве варення дуже нагадує Близнюків. Це привабливі люди, до них тягнуться інші, до них прислухаються.Але не варто їх нервувати – Близнюки дуже різко можуть помінятися. До невпізнавання. Вишневе варення – це їхнє варення.

Рак – чорничне

Ймовірно, одне з найкорисніших варень. Це відомо людям з проблемами зору. У Раків з внутрішнім зором усе добре – вони знаються на людях, розуміють ситуацію, завжди аналізують. У їхньому оточенні тільки обрані.

Лев – варення з чорної смородини

Особлива ягода. Тобто якщо вам вдалося її розкуштувати й оцінити неповторний смак, то вона стане однією з ваших улюблених.

Так і з Левами – спочатку різкі та категоричні, але якщо вони вам довіряють, то приймуть з усіма недоліками. Більшість Левів люблять солодке, у варення з чорної смородини цукру можна класти побільше.

Діва – варення з червоної смородини

Це кисло-солодка ягода ідеальної форми. А Діви завжди прагнуть ідеалу, вони перфекціоністи. А ще червона смородина особливо смачна, коли перетворюється на варення.

Терези – полуничне

Це варення, до якого складно причепитися. Як і до Терезів. Ось вміють ці люди граціозно виходити з будь-якого конфлікту і неприємностей, а коли потрібно, долучають свою неповторну здатність – все врівноважувати і розставляти по правильних місцях.

Скорпіон – варення з аґрусу

Рідкісне варення, на любителя. Але смачне. Саму ягоду складно обривати, та й варення з аґрусу – справа непроста. Як і спілкуватися зі Скорпіонами.

Адже вони не люблять, коли їм суперечать і з ними не погоджуються. Можуть сказати гірку правду в очі, не замислюючись.

Стрілець – абрикосове

Яскраве варення, як і Стрільці. Ці люди переважно практично не сумують і не терплять одноманітності. Цим вони й привертають до себе.

Є один мінус – ці люди швидко захоплюються чимось і так само швидко втрачають до цього інтерес. Як і абрикосове варення: дуже смачно, але багато не з’їси.

Козеріг – варення з ревеню

Дуже незвичайне варення, нестандартне. Не з ягід і не з фруктів. Отак дивишся на Козерогів і думаєш – що знову їм не так? Ніколи ці люди не скажуть, що у них в голові. Але їхній наполегливості та впевненості в собі можна позаздрити.

Водолій – сливове

У Водоліїв репутація дуже інтелектуальних людей. Вони вміють розв’язувати проблеми і, як правило, доволі прогресивні.

А ще Водолії завжди прагнуть оригінальності, тому навіть своє сливове варення можуть зварити по-особливому, наприклад, з цедрою цитрусових.

Риби – варення з груші

Груша практично ніколи не розчарує. Ідеальна обтічна форма цього фрукта нагадує про жіночність Риб, а ніжна м’якоть – про їхню вразливість.

Джерело: food.segodnya.ua