fbpx

Лютнева відлига нічого не варта

Діліться інформацією з друзями:

У вівторок, 9 лютого хмарна погода протримається в Рівному увесь день. Нічний сильний сніг вранці повинен послабшати. У середині дня опадів не передбачається, а ближче до вечора вони відновляться, проте йтимуть ще слабше.

Температура повітря: вночі -7… -8°С, удень -5… -7°С. Вітер західний, 1-6 м/с.

Сьогодні: Сонце зійде о 07.20, зайде о 17.05. 27-й день місячного календаря (Місяць у Стрільці, четверта фаза, зах. 14.03; сх. 6.16).

Є привід: Міжнародний день стоматолога. День безпеки в інтернеті.

Мудрі кажуть: «Успіх робить нас щедрими». Шарлотта Бронте

Не забудьте привітати: Івана.

Астролог радить: День звільнення від душевного тягаря, подолання сумнівів. Його енергетика дозволяє плідно працювати на будь-якому поприщі. Плануйте і виконуйте, ставте нові завдання. Думайте тільки позитивно, спокійно ставтеся до всього, що відбувається довкола.

День для здоров’я: Здоров’я достатньо, але будьте помірковані в усьому. Сьогодні вразливі гомілки. Можливе загострення захворювань крові, необхідно уникати кровотечі. День хороший для очищення організму, легких фізичних вправ.

Усміхніться: – Куме, а як ви провели з жінкою карантин?

– Як плоскогубці…

– Це ж як?

– А так: перекусили і далі лежимо…

за останні 130 років 9 лютого:

МАКС: 8.9° (2002)
МІН: -26.0° (1956)

Народний прогноз погоди

 9 лютого відзначається перенесення мощів святителя Івана Златоуста із м. Коман в м. Константинополь. Незважаючи на те, що цей місяць вважається найхолоднішим, цього дня бувала й відлига, але недовга. Тому в народі говорили: “Лютнева відлига нічого не варта”. Цього дня наші пращури спостерігали за хмарами: якщо вони йдуть проти вітру — на сніг. На снігопад також вказував дим з труби, якщо він стелився землею без вітру.