fbpx

Конюшина згортає листочки – до негоди

Діліться інформацією з друзями:

У вівторок, 15 червня вже вранці небо в Рівному затягнеться хмарами, які так і не зникатимуть до кінця дня. Вночі та вранці опадів не очікується. Удень йтиме дрібний дощ, проте ближче до вечора він закінчиться

Температура повітря: вночі +13… +14°С, удень +22…+23°С. Вітер північний, 2-4 м/с.

 Сьогодні: Сонце зійде о 04.46, зайде о 21.11. 5-й день місячного календаря (Місяць у Леві, друга фаза, зах. 0.53; сх. 9.11).

Є привід: День захисту людей похилого віку.

Мудрі кажуть: «Удавай, що ти в безладі, коли добре організований. Корч із себе боягуза, якщо сміливий. Прикидайся слабким, коли тебе сповнюють сили».Сунь-Цзи

Не забудьте привітати: Івана, Костянтина, Уляну.

Астролог радить: Важкий день. Сьогодні розслабтеся і не заважайте надходженню інформації ззовні. Для економії сил зберігайте спокій. Будьте зібраними й обережними, позбудьтесь ілюзій, гордині і суєтних думок. Уникайте емоційних перевантажень.

День для здоров’я: Хороший день для дихальних вправ. Добре погуляти на свіжому повітрі, але не переохолоджуйтеся. Вразливі апендикс і кишківник. Але очищення кишківника не забороняється. Краще відмовитися від активних фізичних занять.

Усміхніться: – У вас є дор блю?

– А що це?

– Це сир із синьою цвіллю.

– Сиру немає. Є сосиски дор блю і оселедець дор блю…

за останні 130 років 15 червня:

МАКС: 29.2° (1972)
МІН: 6.3° (1966, 2008

Народний прогноз погоди

15 червня відзначається день святителя Никифора, сповідника, патріарха Константинопольського. Погоду в цей день нашим пращурам прогнозувало сонце: якщо воно ввечері не сяде в хмари, то наступний день буде хороший; якщо сяде в хмари, то негожий і похмурий. вважається – якщо день тихий, то урожай буде хорошим. Слідкували також за конюшиною: “Конюшина зближує листочки – до негоди”.