fbpx

Кіна не буде -Італія посилює карантин через зростання випадків СOVID-19

Діліться інформацією з друзями:

Уряд Італії посилює карантинні заходи через зростання кількості випадків COVID-19. Театри, кінотеатри та спортзали повністю закриваються, бари та ресторани працюватимуть до 18:00.

Про це повідомляє BBC.

Прем’єр-міністр Італії Джузеппе Конте узгодив заходи із регіональними адміністраціями та повідомив, що уряд робить все можливе, аби уникнути загального локдауну, як у березні-квітні, та значної шкоди для італійської економіки.

Нові карантинні заходи діятимуть з 26 жовтня до 24 листопада. Всі заклади харчування працюватимуть до 18:00 по буднях і мають залишатися повністю закритими у вихідні та святкові дні. Служби доставки їжі матимуть право працювати до 24:00.

Забороняється робота кінотеатрів, театрів, казино, спортзалів, басейнів, спа-салонів та інших закладів надання послуг. Крім того, уряд закликає громадян утриматися від поїздок між муніципалітетами, окрім шляху на роботу та “екстреної потреби”.

Регіони Кампанія, Лаціо і Ломбардія вже оголосили запровадження комендантської години. Наступного тижня такі ж обмеження планують ввести П’ємонт і Сицилія.