fbpx

Часто цей день буває грозовим

Діліться інформацією з друзями:

У суботу, 24 липня ясна погода протримається в Рівному зовсім недовго в ранковий час, а вже вдень небо вкриється хмарами. Удень, можливо, пройде дрібний дощ, але він закінчиться ще до приходу вечора.

Температура повітря: вночі +15  +18°С, удень +19…+25°С. Вітер західний, 1-2 м/с.

Сьогодні: Сонце зійде о 05.14, зайде о 20.54. 14-й день місячного календаря (Місяць у Козерогу, повний місяць, зах. 4.57; сх. 21.43).

Мудрі кажуть: «Боягузливий друг страшніший за ворога, бо ворога побоюєшся, а на друга сподіваєшся».

Лев Толстой

Не забудьте привітати: Олену, Ольгу.

Астролог радить: Найбільш енергетично сильний день місяця, час рішучих дій. Сьогодні можна починати будь-які серйозні справи, змінити роботу або переїхати. Від цього ви тільки виграєте. Будьте обережними тільки з розлученням. Є ризик втратити більше, ніж придбати.

День для здоров’я: Організм міцний, але небезпека для здоров’я існує. Рекомендуються фізичні вправи. Вразливі органи чуття, особливо очі. Не можна лікувати шлунок. Сприятливий для голодування, очищення шкіри і кишківника.

Усміхніться: Записуємо умову задачі. В Івана було 5 яблук. За документами. По факту – 2, а за договором – 7. Питання: скільки яблук буде у того, хто перевіряє Іванову господарську діяльність?

 за останні 130 років 24 липня:

МАКС: 31.8° (1958)
МІН: 7.0° (1996)

Народний прогноз погоди

24 липня відзначається день пам’яті святої рівноапостольної Ольги. Також у цей день вшановується пам’ять великомучениці Євфимії Всехвальної. У народі цей день називали Єфимії-стожарниці, оскільки стоїть дуже спекотна погода. Часто цей день буває грозовим. У цей час починають випадати роси. З давніх часів кінець липня – росяна пора. Ці роси шкідливі для помідорів. Наші пращури помітили, якщо в цей день сонячно, то урожай зернових культур буде хорошим.