fbpx

Бійся весни у січні

Діліться інформацією з друзями:

У неділю 24 січня до вечора хмари, що панували в небі в Рівному весь день, заберуться геть. До полудня опадів не очікується. У другій половині дня можливий дощ, який до вечора повинен закінчитися.

Температура повітря: вночі 0… +1°С, удень +1… +2°С. Вітер південий, 3-4 м/с.

Сьогодні: Сонце зійде о 07.44, зайде о 16.37. 11-й день місячного календаря (Місяць у Тельці, друга фаза, зах. 4.03; сх. 12.35).

Мудрі кажуть: «Ми стаємо тим, про що ми думаємо».

Ерл Найтінгейл

Не забудьте привітати: Михайла, Терентія, Феодосію.

Астролог радить: День самообману, ілюзій і помилок. Очистіть думки і постарайтеся звільнитися від надокучливих бажань. Можлива поява несподіваних страхів, тривоги і незрозумілої депресії. Справи, що потребують великих енергетичних витрат, краще перенести.

День для здоров’я: Будьте обережними – важкий для здоров’я час. Корисні очищувальні процедури, особливо баня. Дуже небезпечне навантаження на серце і судини. Вразливі груди і шлунок.

Усміхніться: – Всім доброго ранку. Оленко, зробіть мені, будь ласка, кави!

– Дмитре Олексійовичу, каву роблять у Латинській Америці, а я її просто готую.

– Олено, свій інтелект треба було демонструвати у школі на іспитах, тоді б ти працювала, а не каву носила.

за останні 130 років 24 січня:

МАКС: 7.1° (1990)
МІН: -21.9° (1967, 2006)

Народний прогноз погоди

24 січня відзначається день пам’яті преподобного Феодосія Великого. У народі цей день називався “Феодосієве тепло”. Зазвичай цього дня насправді була тепла погода, але люди побоювалися такого тепла і говорили: “Бійся весни у січні”, хоча тепла погода передвіщала ранню і теплу весну. Якщо на Феодосія була відлига, то готувались до затяжної весни.