fbpx

Вівсяне печиво від відомого шефа

Діліться інформацією з друзями:

Відомий український шеф-кухар та ресторатор Володимир Ярославський поділився в своєму інстаграмі рецептом простого, але смачного та корисного вівсяного печива. Воно має сподобатися навіть дітям, які не люблять їсти вівсянку. Український шеф їсть його на сніданок перед заняттями в спортзалі.

Інгредієнти:

2 банани

70 г вівсянки

50 грамів 100% шоколаду

25 г какао-масла

горіхи та сухофрукти на твій вибір

Спосіб приготування:

М’якоть двох бананів добре розім’яти виделкою. Банани найкраще смакують після заморозки, але і просто перезрілі підійдуть.

Додати вівсянку і дати настоятись хвилин 15-20, потім суміш викласти у вигляді печива з маленьким заглибленням по середині на пергамент. У розігріту до 180 градусів духовку поставити випікатися печиво на 20 хвилин.

Тим часом розтопити чорний шоколад разом з какао-маслом (можна використати або водяну баню, або мікрохвильовку). Шоколад можна обрати на свій смак. Також можна додавати різні спеції до смаку.

Готові вироби вийняти з духовки, дати охолонути, у заглиблення налити трохи шоколадної суміші й поверх покласти горіхи та сухофрукти. Як охолоне, їсти можна навіть з молоком. Воно не дуже сухе, веганське і зручно брати із собою!

Це вам теж може сподобатися: